25.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru a anunțat plecarea lui Mitriță: „Duminică va fi ultimul lui meci la Craiova!“

Mihai Rotaru a anunțat plecarea lui Mitriță: „Duminică va fi ultimul lui meci la Craiova!“

Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a mărturisit că finul său, Alex Mitriță, este profund dezamăgit că nu a prins lotul României pentru Euro 2024. Alex Mitriță, care a înscris 16 goluri și a oferit 13 assisturi în 35 de partide, pare hotărât să plece din România, lucru recunoscut de Mihai Rotaru. Ultimul său meci ar putea fi cel de duminică, de la ora 20.00, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, atunci când Universitatea Craiova va juca împotriva lui U Cluj pentru prezența în Conference League.

„Există o probabilitate să plece“

„Mitriță este trist, avea speranțe. Chiar dacă el le ascundea, el avea speranțe. Am discutat cu el, bineînțeles, și i-am zis: ‘Ai o ultimă reprezentație de gală duminică, du-ne în Europa.’ El se va pune pe picioare pentru că este bărbat și eu sper ca publicul să vină la stadion nu doar pentru această posibilă prezență în cupele europene, cât și pentru Alex.

Ar putea să fie ultimul său meci la Craiova. În această perioadă. S-ar putea întoarce în viitor. Se va discuta. Există o probabilitate să plece. Nu discutăm acum. Poate să fie și Europa de Vest, poate să fie zona Golfului, Arabia Saudită. Cine spune că are oferte concrete pentru jucători în această perioadă pre-mercato? Nu există oferte în această perioadă.

Era foarte trist. Avea așteptări. Era un campionat european. Este un jucător care are un orgoliu puternic și o personalitate puternică. Nu se exteriorizează. El se va pune pe picioare pentru a ne duce în Europa.

Am avut o astfel de problemă când Ivan știa că va fi la națională și chiar în ziua meciului cu FCSB s-a anunțat lotul și Ivan nu a fost acolo. Din acel moment a fost cel mai slab jucător din teren. Ne asumăm. Suntem în această competiție, ne asumăm riscurile. Mitriță e bărbat și va trece mai departe. Aștept suporterii să îl încurajeze“, a explicat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Citește și: Costel Gâlcă și Anzor Mekvabishvili nu concep ratarea calificării în Conference League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS