15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateElena Udrea, citată la DNA în dosarul privind creditul luat de la BRD

Elena Udrea, citată la DNA în dosarul privind creditul luat de la BRD

Elena Udrea a fost citată azi la DNA în dosarul privind creditul luat de la BRD, scrie HotNews citând Digi 24. Dosarul a fost deschis de procurorii DNA în luna mai. Numele Elenei Udrea apare în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, în care procurorii DIICOT îi puseseră anterior, sub acuzare, pe omul de afaceri Adrian Sârbu şi pe fostul senator Sorin Roşca Stănescu.

Elena Udrea declara în 2010, la HotNews-RFI, că nu poate dormi din cauza grijilor provocate de acest credit. „Nu mai dorm din cauza ratei la banca. Cred că, per total, rată ajunge la vreo…nu aş vrea să spun o cifră că o să calculeze cineva şi o să iasă, nu ştiu… Eu plătesc la finalul acestui an şi plătesc dobânda legală, habar n-am cât este, dar plătesc o suma, creditul plus dobânda”, spunea Udrea, pe atunci ministru al Dezvoltării regionale şi Turismului.

Pe 2 noiembrie, Elena Udrea şi Popa Sorin Mihai, director general adjunct al BRD la dată săvârşirii faptelor, au fost puşi sub urmărire penală de procurorii DNA sub acuzaţia de complicitate la abuz în serviciu şi, respectiv, abuz în serviciu în acest dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS