15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei accidente într-o zi

Trei accidente într-o zi

Trei accidente s-au produs în judeţul Dolj de vineri dimineaţă şi până sâmbătă dimineaţă. Primul s-a produs vineri, în jurul orei 9.30, în Craiova. Cătălin Fluture, de 41 de ani, din localitate, în timp ce manevra cu spatele un autoturism Subaru pe o alee dintre blocuri, a accidentat-o uşor pe concitadina lui, Ana Mihăuţă, de 74 de ani.
În după-amiaza aceleiaşi zile, în jurul orei 17.00, o maşină a lovit un atelaj în comuna Giurgiţa. Răzvan Dan, de 34 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un Opel Agila pe DJ 561, a intrat în coliziune cu o căruţă în care se aflau consătenii lui, Ştefan şi Anastasia Niţă, de 76, respectiv 68 de ani. Cei doi ocupanţi ai vehiculului cu tracţiune animală au scăpat, din fericire, doar cu răni uşoare. Din primele cercetări ale poliţiei a rezultat că vinovat de producerea accidentului se face bătrânul care conducea căruţa, pentru că nu s-ar fi asigurat şi nu a semnalizat schimbarea direcţiei de mers.
Alt accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.30, în oraşul Filiaşi. Constantin Andrei, de 27 de ani, din localitate, aflat la volanul unui Ford Mondeo, a intrat în coliziune frontală cu un Opel Astra condus din sens opus de Marius Bămbălău, de 20 de ani, din aceeaşi localitate. Ambii şoferi, dar şi Marinel Staicu, de 19 ani, tot din Filiaşi, pasager în Ford, s-au ales cu răni uşoare. În urma testării şoferilor cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că Bămbălău prezenta o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, avea şi permisul suspendat, aşa că, deşi victimă, s-a ales şi el cu un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU