18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDivizie nouă la Banca Transilvania

Divizie nouă la Banca Transilvania

Banca Transilvania a deschis luni, în Craiova, Agenţia Divizia pentru Medici, situată pe str. A.I. Cuza, M14, divizie prin care unitatea încearcă să-şi consolideze prezenţa în Craiova. Noua locaţie este parte a unui concept dedicat comunităţii medicale, lansat în octombrie 2007.

„Avem ceva special de arătat. Vă prezentăm un concept nou, o agenţie pentru sectorul medici, care va funcţiona cu o echipă specializată pentru nevoile acestui sector“, a declarat Robert C. Rekkers, directorul general al Băncii Transilvania. Acesta a precizat că astfel de divizii au fost deschise în Cluj, Târgu Mureş, Iaşi şi Oradea, urmând ca în perioada următoare să mai fie deschise astfel de unităţi specializate în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Galaţi. Ideea este susţinută de medicii craioveni.

„Este o piatră pusă la temelia sistemului sanitar. Îmi pare bine că se trece la un mod normal de gândire – bancherii au tot interesul să-ţi deschidă drumul, să te facă bogat, astfel încât şi ei să câştige“, a spus Mihai Dobrescu, vicepreşedinte Colegiul Medicilor Dolj.

Divizia pentru Medici se adresează tuturor cadrelor medicale, persoane fizice autorizate şi persoane juridice. Oferta băncii cuprinde pachete de produse – „Rezident“, „Specialist“ şi „Praxis“, precum şi consultanţă financiară şi contabilă. La doar patru luni de la data lansării, noua linie de afaceri a înregistrat rezultate notabile – peste 400 de credite oferite doctorilor, în valoare de 14,8 milioane de euro.

Agenţie în Filiaşi

Banca Transilvania a deschis luni şi Agenţia Filiaşi, care va fi coordonată tot de sucursala Craiova, ca şi în cazul Agenţiei Divizia pentru Medici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS