17.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumuri nationale afectate de ploile abundente

Drumuri nationale afectate de ploile abundente

Circulatia pe mai multe drumuri nationale din zona montana se desfasoara cu dificultate din cauza ploilor abundente si a viiturilor, echipele de interventie actionând in zonele respective pentru eliberarea partii carosabile, se arata intr-un comunicat remis ieri de Compania de Drumuri.


Zonele afectate sunt continuu monitorizate.


Potrivit comunicatului Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR), problemele au aparut din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, mai exact a ploilor, ninsorii si vântului puternic.


Astfel, circulatia pe DN 7C – Corbeni a fost ingreunata de o viitura, iar pe DN 10 – Gura Siriului si la Intorsura Buzaului soferii au intâmpinat probleme din cauza scurgerilor de apa si a aluviunilor. Pe DN 1, in zonele Posada, Sinaia, Poiana Tapului si Azuga, apa provenita din torente de pe versanti a ajuns la zece centimetri. Traficul se desfasoara cu dificultate si pe DN 7A, km 8, la Salistea, DN 11B km 25 – km 30, Casinul Nou – Cozmeni, DN 12C km 5 – km 18, Gheorghieni – Lacu Rosu, DN 13B km 22 – km 23, Bucin – Borzont, DN 15 km 200 – km 220, Borsec – Tulghes, DN 7 km 198 – 207, Caciulata – Brezoi.


Pe DN 7 A – Malaia a avut loc o viitura care a dus la blocarea partii carosabile. Drumarii au intervenit in zonele afectate, lucrându-se in prezent cu toate utilajele din dotare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS