26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul suspectat că şi-a ucis nepoata de 8 ani a fost prins

Bărbatul suspectat că şi-a ucis nepoata de 8 ani a fost prins

Bărbatul suspectat că şi-a violat și ucis nepoata de 8 ani a fost prins în apropierea locuinţei sale. Acesta a fost imobilizat de către poliţişti, după ce s-au tras şi două focuri de armă în plan vertical.

Fetița a dispărut vineri seară și a fost găsită moartă la marginea localității botoșănene Albești. Copila era dezbrăcată şi cu urme de sânge pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost violată înainte de a fi ucisă. Cel care a ucis-o este fratele concubinului mamei.

Familia copilei și unchiul locuiesc în aceeași curte, dar în case diferite. Vineri seară, părinții au trimis-o pe fetiță la acesta cu un ceaun, dar nu s-a mai întors. Și unchiul era dispărut.

Inițial, familia a raportat dispariția ei, iar polițiștii au declanșat operațiunile de căutare.

Bărbatul dă vina pentru crimă pe alcool

Polițiștii au găsit trupul fără viață al fetei în liziera din apropierea locuinței, cu urme de violență.

”În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (…) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani.

În activităţile de căutare au fost implicaţi polişişti ai IPJ Botoşani, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, BCCO, DOS, un câine polițist, mai multe drone și un elicopter.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. El urmează să fie audiat de procurori.

Acesta a declarat pentru Monitorul de Botoșani că își regretă fapta și a dat vina pe alcool. El a spus că și-a petrecut noaptea în pădure. Bărbatul este văcarul satului și este cunoscut ca un împătimit de alcool, dar nu a avut niciodată manifestări violente.

Citeşte şi: Doi șoferi au ajuns la spital după ce s-au ciocnit cu mașinile în Slatina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS