21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNiculescu, după ce a impresionat la Strasbourg: „Sunt norocoasă să o am pe Cristina!“

Niculescu, după ce a impresionat la Strasbourg: „Sunt norocoasă să o am pe Cristina!“

Monica Niculescu se încăpățânează să joace tenis în continuare, în ciuda vârstei destul de înaintate, dar și a multiplelor accidentări. Ea a ales să rămână în circuit și la 36 de ani, să se bucure de tenis în proba de dublu, iar acum, înainte de Roland Garros 2024 a dat lovitura!

Alături de Cristina Bucșa (26 de ani, 27 WTA), Monica a câștigat turneul de la Strasbourg în fața perechii Asia Muhammad /Aldila Sutjiadi (SUA/Indonezia) cu 3-6, 6-4, 10-6! Pentru Monica Niculescu este al unsprezecelea trofeu la dublu, iar pentru Cristina Bucșa al patrulea. Un trofeu care a venit la al treilea turneu jucat în acest an împreună.

„Sunt foarte norocoasă să o am drept parteneră pe Cristina. A fost o săptămână grozavă pentru mine, dar și dificilă. Cristina a fost acolo și m-a ajutat. E cea mai tare!“, a spus Monica, la festivitatea de premiere.

Apoi, sportiva noastră le-a mai mulțumit și fanilor care au venit în tribune, dar și tatălui Cristinei, care a fost antrenorul lor pe tot parcursul săptămânii.

Citește și: Momentul bucuriei a venit! Monica Niculescu a dat lovitura și e campioană la Strasbourg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS