21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFost lider sindical al poştașilor, acuzat că și-a însușit 350.000 de lei din cotizații

Fost lider sindical al poştașilor, acuzat că și-a însușit 350.000 de lei din cotizații

Fostul preşedinte al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – filiala Constanţa, este acuzat de delapidare. El nu ar fi putut prezenta documente justificative pentru suma de 350.000 de lei, bani proveniţi din cotizaţii. 

„La data de 24 mai a.c., poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico-Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţele unei persoane fizice şi sediul sucursalei unei instituţii de stat din municipiul Constanţa, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare. Percheziţiile au avut loc în municipiul Constanţa”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa sâmbătă, potrivit News.ro.

Surse judiciare citate de News.ro au precizat că în dosar este vizat fostul preşedinte al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – sucursala Constanţa. El nu ar fi predat documentele contabile întocmite în perioada 2019-2021 şi nu ar fi putut prezenta documente justificative pentru 350.000 de lei, bani ce ar fi provenit din cotizaţiile membrilor de sindicat. Una dintre percheziţii a avut loc la de Compania Naţional Poşta Română SA – sucursala Constanţa.

„În urma efectuării percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie. Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, au mai transmis poliţiştii.

Citeşte şi: Cinci copii și doi adulți, răniți după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS