13.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSorina a fugit sa se marite

Sorina a fugit sa se marite

O craioveanca de 16 ani ingroasa rândurile fetelor fugite de acasa, lasând parintilor o scrisorica in care le spune sa n-o caute, pentru ca a plecat sa se marite.


Sirul fetelor doljene disparute de acasa continua cu o adolescenta de 16 ani, pe nume Sorina Nicoleta Nita. Aceasta a fost data ieri in urmarire generala dupa ce parintii au sesizat politia despre disparitia ei.


„Sa nu ma cautati!“


Dupa cum a precizat politistilor mama fetei – Rodica Nita, de 40 de ani, din Craiova – fiica ei a plecat de acasa pe 25 februarie si nu a revenit. Si-a luat cu ea câteva haine, precum si documentele de identitate. Mai mult decât atât, Sorina Nicoleta Nita a lasat parintilor si o scrisoare, in care ii anunta ca urmeaza sa se casatoreasca si s-o lase in pace, sa n-o caute.


Mama ei a anuntat disparitia la politie abia pe 19 martie. Din primele cercetari, oamenii legii au stabilit ca Sorina a mai plecat de acasa, revenind dupa perioade mai lungi sau mai scurte si explicând parintilor ca a fost plecata cu prietenul ei.


Politia solicita sprijin pentru gasirea minorei disparute, orice persoana ce poate da relatii despre Sorina Nicoleta Nita fiind rugata sa se adreseze la cea mai apropiata unitate de politie sau la telefonul de urgenta 112. Adolescenta disparuta are inaltimea de 1,65 m, greutatea de circa 50 kg, fata ovala, par negru tuns pâna la nivelul umerilor, ochi caprui, frunte lata, sprâncene arcuite, nas drept, barbie ascutita. La data plecarii minora era imbracata in blugi de culoare albastra, geaca din fâs culoare rosie, iar in picioare purta incaltaminte sport de culoare alba.


14 disparitii de la inceputul anului


De la inceputul anului si pâna in prezent politistii doljeni de la Serviciul de Investigatii Criminale au inregistrat 14 disparitii de acasa. Doar in trei cazuri a fost vorba de baieti, restul fiind fete. „Multe dintre aceste tinere – majoritatea intre 14 si 17 ani – fug de acasa in mod repetat. In majoritatea cazurilor au un iubit cu care parintii nu sunt de acord, insa nu intotdeauna fug cu el. Au existat si cazuri când iubitii nu stiau nimic despre motivul disparitiei. De cele mai multe ori parintii nu cunosc nimic despre relatia pe care fiica lor o are si nici despre anturajul acesteia“, a declarat subcomisarul Cristian Ciocoiu, seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dolj.


Disparitii… turistice


Doua fete au fugit de acasa, iar parintii le-au dat disparute, mai ales ca nici nu mai raspundeau la telefoanele mobile. Dupa ce politia incepuse cautarea lor, fetele s-au intors, spunându-le parintilor ca nu trebuia sa faca atâta tam-tam, pentru ca nu au fugit de acasa, ci doar s-au dus cu iubitii lor sa viziteze Sibiul, Capitala Culturala a Europei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII