16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliere pentru AJOFM Dolj

Consiliere pentru AJOFM Dolj

La sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj functioneaza, incepind din luna iunie, Consiliul Consultativ Dolj. Infiintat in baza Legii 145/1998, cu modificarile ulterioare, Consiliul Consultativ Dolj este un fel de grup de dialog social care isi propune sa contribuie prin activitatea sa la scaderea ratei somajului, printre atributiile sale numarindu-se consilierea directorului executiv al AJOFM, propuneri privind programele de activitate ale AJOFM si realizarea dialogului social la nivel judetean.

„Sint tot felul de probleme sociale privind disponibilizarile, integrarea profesionala, care nu intra exclusiv in atributiile Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si pentru rezolvarea carora este necesara implicarea si a altor institutii, iar Consiliul Consultativ reuneste reprezentanti ai acestor institutii“, a precizat Adriana Breazu, directoarea AJOFM Dolj.

Consiliului Consultativ Dolj este format din 15 membri, reprezentanti din partea Consiliului Local Craiova si Prefecturii Dolj, sindicatelor si patronatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS