(Video) O mașină și un microbuz s-au ciocnit în Olt. Doi bărbați au ajuns la spitalUn accident rutier a avut loc, în această dimineață, în comuna Valea Mare, județul Olt.

Din primele verificări ale polițiștilor, s-a stabilit faptul că un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism pe  Drumul Județean 657, pe raza localității Valea Mare, la intersecția cu Drumul Județean 653, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz, intrând în coliziune cu acesta. În urmă impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil.

Două persoane, una din autoturism și cealaltă din microbuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba de doi bărbați, unul în vârstă de 63 de ani și cel de-al doilea în vârstă de 48 de ani, care erau conștienți și prezentau traumatisme minore.


Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat, de 48 de ani, din comună Schitu, județul Olt.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost conduși la o unitate medicală unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 aprilie 2019

Dolj: Patru bărbaţi reţinuţi pentru mai multe infracţiuni

Poliţişti din cadrul Postului Valea Stanciului au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 58 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinței sale. S-au deplasat la faţa locului atât

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Top