26.7 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un șofer băut a intrat cu buldoexcavatorul într-un TIR, la Curtișoara

Olt: Un șofer băut a intrat cu buldoexcavatorul într-un TIR, la Curtișoara

Un șofer băut a ajuns la spital, vineri, după ce a intrat cu buldoexcavatorul într-un TIR, pe raza localității Curtișoara din județul Olt.

IPJ Olt a fost sesizat vineri, în jurul orei 12.30, prin apel 112, că pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Polițiștii au stabilit că un buldoexcavator, condus de către un bărbat, de 56 de ani, din comuna Rotunda de Jos, județul Giurgiu, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un tir, condus de un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, conducătorul buldoexcavatorului a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru șoferul TIR-ului, rezultatul a fost negativ. Pentru conducătorul buldoexcavatorului aparatul a indicat 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeşte şi: Mehedinți: Percheziții la traficanți de țigări de contrabandă din Livezile și Corlățel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS