Acasă Actualitate Un copil de 11 ani, olimpic la matematică, mort după ce a...

Un copil de 11 ani, olimpic la matematică, mort după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara

-

Un copil în vârstă de 11 ani, elev al unui liceu din Galaţi, care participa la olimpiada naţională de matematică, a căzut, miercuri seara, de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat împreună cu tatăl său. Băiatul, care a fost transferat în comă, la Timişoara, avea un traumatism cerebral grav, a murit în această dimineaţă.
Băiatul, fiind lăsat singur, s-a prăbuşit în gol, de la etajul patru, în interiorul clădirii.
Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Primele informaţii sunt că băiatul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat în hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică.
„Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul Municipal din Hunedoara. Poliţiştii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

Trump a autorizat sancțiuni contra Turciei

Statele Unite au impus luni sancţiuni ţintite împotriva a trei miniştri turci, printr-un decret prezidenţial semnat de Donald Trump. Decretul vizează să...