6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen, morţi în atentatul din Sri Lanka

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen, morţi în atentatul din Sri Lanka

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, cel mai mare unic acţionar al gigantului de îmbrăcăminte Asos, şi-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile sângeroase care au avut loc duminică în biserici şi hoteluri de lux din Sri Lanka, soldate cu sute de morţi şi alte sute de răniţi, a relatat luni BBC, citând un purtător de cuvânt. Autorităţile din Sri Lanka au confirmat că 11 cetăţeni străini decedaţi au fost identificaţi, ca fiind din India, Portugalia, Turcia, Marea Britanei şi Statele Unite ale Americii şi au spus că 25 de străini sunt încă neidentificaţi la morga din Colombo.

Familia miliardarului se afla în Sri Lanka într-o vizită de Paşte. Numele celor trei copii ucişi în atentate nu au fost făcute publice.
Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller. El este de asemenea cel mai mare unic acţionar al gigantului din domeniul vestimentaţiei Asos şi cel mai mare proprietar privat de terenuri din Regatul Unit, potrivit cotidianului britanic Times.
”Din nefericire, putem confirma informaţiile”, a declarat un purtător de cuvânt al Bestseller într-un email. ”Vă cerem să respectaţi dreptul la intimitate al familiei. Nu avem alte comentarii de făcut”, a adăugat sursa.

Bilanţul morţilor în atacurile din Sri Lanka a ajuns la 290. Poliţia srilankeză a arestat 24 de suspecţi, dar nimeni nu a revendicat până acum responsabilitatea atacurilor. Marea majoritate a victimelor ar fi cetăţeni srilankezi, inclusiv mulţi creştini care au murit în cursul slujbelor de Paşte.
Ţintele atacurilor au fost hotelurile Shangri-La, Kingsbury şi Cinnamon Grand din capitală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS