29.4 C
Craiova
vineri, 19 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi bărbaţi, prinşi în flagrant în timp ce comercializau 100 de grame de cocaină

Dolj: Doi bărbaţi, prinşi în flagrant în timp ce comercializau 100 de grame de cocaină

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a două persoane (membrii de familie), cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Cele două persoane au fost prinse în flagrant delict, pe 11 iunie, în comuna Podari, județul Dolj, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 100 de grame de cocaină, pentru 8.000 de euro.

„În urma cercetărilor efectuate, în sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și faptul că, în perioada aprilie – iunie 2024, ar fi deținut și comercializat, în mai multe rânduri, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc), cu sume cuprinse între 1.200 şi 1.500 de lei.

În urma a 3 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate o sumă de bani în lei, susceptibilă că ar fi provenit din vânzarea drogurilor, precum și alte mijloace de probă. Astfel, în cursul aceleiași zile, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea persoanelor în cauză, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc“, potrivit IPJ Dolj.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Citeşte şi: În Grecia, temperaturile urcă până la 43 de grade

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS