15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m): Vicecampionii de la SCM-U Craiova și-au primit medaliile (galerie foto)

Volei (m): Vicecampionii de la SCM-U Craiova și-au primit medaliile (galerie foto)

Jucătorii craioveni au intrat în posesia medaliilor de argint (foto: Claudiu Tudor)

Componenții echipei masculine de volei SCM-U Craiova, vicecampionii României în sezonul recent încheiat, și-au primit medaliile de argint, într-o festivitate de premiere desfășurată aseară la Sala Polivalentă din Bănie. Au fost prezenți toți componenții lotului, mai puțin jucătorii străini, care au plecat acasă.

Medaliile le-au fost înmânate de către Sorin Manda, administratorul public al oraşului Craiova şi de Daniela Grădinaru, director al clubului SCM.

DSC_0749

 

La fel ca în fiecare an, jucătorii au primit și un tort special din partea unei cofetării din oraş, unul dintre sponsorii clubului.

DSC_0760

 

În sezonul următor, SCM-U Craiova va evolua din nou în cupele europene. După ce anul acesta au jucat la cel mai înalt nivel, Liga Campionilor, alb-albaștrii vor evolua de data această în Cupa CEV.

Opt dintre elevii lui Dan Pascu fac parte din echipa națională a României, care aseară a disputat în Polivalenta craioveană un amical cu Austria, fiind învinsă cu scorul de 3-2. Azi, de la ora 18.00, România şi Austria se vor întâlni pentru a doua oară, tot în Bănie.

Selecţionata României, antrenată de Dan Pascu şi Ovidiu Macarie, se pregăteşte la Craiova pentru preliminariile CM.

Galerie foto realizată de Claudiu Tudor:

DSC_0730

DSC_0727

DSC_0735

DSC_0755

DSC_0757

DSC_0752

DSC_0761

 

 

 

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS