25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Peste 130 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru meciul Steaua - Craiova

Fotbal / Peste 130 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru meciul Steaua – Craiova

Peste 130 de poliţişti din Capitală au fost mobilizaţi pentru a asigura măsuri de ordine şi siguranţă rutieră, în zona Arenei Naţionale, pentru meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi CS Universitatea Craiova, anunţă Poliţia Capitalei, informează Mediafax.
„Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.
Pe lângă cei 130 de poliţişti, alţi aproape 300 de jandarmi au fost şi ei mobilizaţi pentru partida de fotbal, anunţă Jandarmeria Capitalei.
Meciul dintre Steaua Bucureşti şi CS Universitatea Craiova va avea loc astăzi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS