19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii de la „Titulescu“ sunt vicecampioni naționali

Voleibaliștii de la „Titulescu“ sunt vicecampioni naționali

Medaliați cu argint la ONSS, voleibaliștii de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” încearcă să urce pe podium  și în Campionatul Național organizat de Federația Română de Volei
Medaliați cu argint la ONSS, voleibaliștii de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” încearcă să urce pe podium
și în Campionatul Național organizat de Federația Română de Volei

Echipa masculină de volei liceu de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu“ din Craiova a devenit vicecampioană națională la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSS). Turneul final a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Buzău, iar craiovenii au fost învinși în finală de Lapi Dej, cu scorul de 3-0. În grupă, sportivii de la „Titulescu“ au trecut cu același scor, 3-0, de CSS Tulcea și CSS Ploiești, și au fost învinși cu 3-0 de Lapi Dej, apoi, în semifinale, craiovenii au învins cu scorul de 3-2 pe CN „Mircea Eliade“ București. Lotul echipei de la „Titulescu“ cuprinde jucătorii: Eduard Catrina, Cătălin Catană, Adrian Cioc, Alexandru Mila, Ciprian Găvan, Dragoș Nedelea, Dragoș Filip, Vlăduț Diaconescu, Gabriel Done, Cosmin Biziche. „Este un rezultat nesperat, după ce anul trecut ne-am clasat pe locul patru. Cu adversara din finală ne vom întâlni și săptămâna viitoare, la Târgu Mureș, la ultima fază a turneului final al Campionatului Național organizat de Federația Română de Volei“, a spus Daniela Căpățână, antrenoarea echipei craiovene.

Cadeții încep azi lupta pentru medalie

Aceasta și colegul său, Daniel Săvoiu, au plecat ieri la altă competiție, împreună cu echipa masculină de cadeți, la turneul final al Campionatului Național de la Râmnicu Sărat, care va debuta astăzi. Nu doar liceeni de la „Titulescu“ au urcat pe podium la ONSS, ci și echipa masculină de gimnaziu, medaliată cu bronz luna trecută.
În ceea ce privește competițiile organizate de Federația Română de Volei, Colegiul „Nicolae Titulescu“ s-a calificat cu patru formații la turneele finale ale Campionatului Național. Băieții de la categoria speranțe (antrenor Daniel Săvoiu) au jucat deja și s-au clasat pe locul cinci, cadeții vor debuta astăzi, iar săptămâna viitoare vor lupta pentru medalii juniorii și junioarele, la Târgu Mureș, respectiv Brașov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS