22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova, învinsă la Zalău

Handbal (f): SCM Craiova, învinsă la Zalău

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă, astăzi, în deplasare, de către HC Zalău, cu scorul de 34-27 (15-8), într-o partidă din cadrul etapei a 20-a din Liga Naţională. Tot astăzi, campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, a dispus, în deplasare, de „U” Jolidon Cluj, cu scorul de 33-31 (17-16), într-un meci restant în etapa a 19-a.

În urma acestor rezultate, Oltchim rămâne lider, cu 36 de puncte, în timp ce formaţia din Zalău, antrenată de Gheorghe Tadici, a egalat la puncte, 20, echipa clujeană, acestea ocupând locurile 4 şi 5. Astfel, cum doar primele patru locuri asigură calificarea într-o cupă europeană, „U” Jolidon Cluj şi HC Zalău vor lupta în ultimele două meciuri din acest sezon pentru locul patru. De altfel, cele două echipe se vor întâlni chiar runda viitoare, la Cluj.

SCM Craiova a rămas pe locul 9, cu 11 puncte, etapa viitoare va sta, iar în ultimul meci din acest sezon, programat pe 15 mai, jucătoarele pregătite de Bogdan Burcea vor evolua în deplasare, cu CSM Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS