19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrometeu, decimată înaintea meciului cu Albota

Prometeu, decimată înaintea meciului cu Albota

Victoria cu Ghecon Lăpuşata, scor 2-1, a fost ca o „gură de oxigen“ pentru Prometeu Craiova (locul 12 în Liga a III-a, seria a 4-a), care s-a apropiat, ca număr de puncte, de plutonul echipelor de la mijlocul clasamentului. „Au fost trei puncte importante, binevenite, dar au valoare doar dacă vom continua să obţinem alte puncte din următoarele două meciuri, cu Girom Albota şi cu Pandurii II“, a spus antrenorul craiovean Viorel Şişoe, pentru GdS.
Intrând în „febra“ viitoarei confruntări, care va avea loc mâine, de la ora 17.00, cu Girom Albota, Viorel Şişoe s-a plâns că lotul său s-a „subţiat“ rău, însă speră că nu se va întoarce cu mâna goală din această deplasare. „Noi ne dorim să facem un joc bun şi să obţinem măcar un punct, dar e destul de greu, ţinând cont de absenţele din lot. Nu-i putem folosi pe Cartuş (Alin Bălă – n.r.) şi pe Dragoş Ştoiu, ambii fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, Gae este accidentat şi nu ştiu dacă-l vom putea recupera… Mi-e frică să-i mai pun să şi joace între ei, să nu mai apară şi alte surprize. O să-l avem pe Alin Bratoveanu, dar şi el revine după o accidentare, după o perioadă de inactivitate… S-a pregătit zilele acestea, sperăm să ne ajute“, a spus tehnicianul pompierilor. „O să ne jucăm şansa la fiecare meci, pentru că vrem să rămânem în Liga a III-a. Albota are o echipă bună, stă bine în clasament, dar diferenţa nu este prea mare între loturi, aşa că este posibil orice“, a punctat Viorel Şişoe.

Bratoveanu, optimist

Revenit după o contractură musculară la coapsa stângă, Alin Bratoveanu speră să-şi poată ajuta echipa în partida cu Albota să obţină maximum posibil. „M-am pregătit bine zilele acestea şi cred că voi face parte din lot, pentru că nu mai simt dureri. Sper să joc şi să-mi ajut echipa să obţinem măcar un punct. Eu zic că putem să şi câştigăm, dar ne trebuie şi puţin noroc, ţinând cont de absenţele lui Bălă şi Ştoiu. Sunt optimist, vom face puncte frumoase în următoarele două etape, pentru că sunt convins că vom câştiga cu Pandurii II. Trebuie să credem în şansa noastră. Sunt convins că ne vom salva de la retrogradare şi suntem gata să luptăm până la ultimul meci pentru asta“, a punctat Alin Bratoveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS