15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu va fi umbra lui Arjen Robben

Cristi Chivu va fi umbra lui Arjen Robben

În această seară sunt programate două meciuri extrem de interesante în faza optimilor de finală din Liga Campionilor, ambele urmând să se dispute de la ora 21.45.
Deţinătoarea trofeului, Inter Milano, va primi vizita germanilor de la Bayern München, în partida de pe stadionul „Giuseppe Meazza“, transmisă în direct de TVR 1, fiind anunţat titular şi fundaşul român Cristi Chivu. Conform mass-media din Peninsulă, căpitanul României va juca în stânga apărării interiste, adversarul său direct fiind Arjen Robben. Jurnaliştii italieni îl avertizează pe Chivu de faptul că mijlocaşul olandez traversează o perioadă foarte bună, marcând cinci goluri în ultimele şase meciuri disputate. „E bine că vor reveni în apărare Chivu şi Lucio, însă românul trebuie să fie atent, pentru că va avea viaţă grea cu Robben“, au notat jurnaliştii italieni. Cristi Chivu a mai dat piept cu Arjen Robben şi anul trecut, în finala Ligii Campionilor, când Inter Milano s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Bayern München, dar căpitanul naţionalei României a ieşit „şifonat“ după duelul avut cu decarul germanilor.

Francezii vor
să producă surpriza

O partidă uşor dezechilibrată pare cea de pe „Stade Vélodrome“, unde Olympique Marseille va lupta împotriva englezilor de la Manchester United. Antrenorul francezilor, Didier Deschamps, susţine însă că echipa sa poate obţine calificarea în sferturile de finală. „Manchester se numără printre favoritele la câştigarea trofeului, dar asta nu înseamnă că noi suntem resemnaţi. Din contră, sunt două manşe şi eu cred că putem da peste cap calculele hârtiei. Important este să câştigăm partida de mâine (astăzi – n.r.)“, a spus Didier Deschamps, pentru site-ul UEFA.
De partea cealaltă, Sir Alex Ferguson mizează foarte mult pe unitatea grupului. „Ne aşteaptă o partidă grea, dar cunosc potenţialul echipei şi vreau să obţinem maximum de la acest meci“, a punctat Sir Alex Ferguson în presa britanică.
Tot astăzi se dispută şi un joc din 16-imile Europa League, manşa a doua, fiind vorba despre FC Porto – FC Sevilla, partida fiind programată de la ora 19.00 (Sport.ro). În tur, portughezii s-au impus cu 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS