15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză pentru Ştiinţa în Antalya

Remiză pentru Ştiinţa în Antalya

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical cu bulgarii de la Minyor Pernik (locul 13), partidă disputată sâmbătă în Antalya. Pentru olteni a jucat şi Silviu Lung Jr., revenit de la echipa naţională, acesta având o evoluţie bună. Antrenorul Nicolo Napoli a început meciul cu: Lung Jr. – Dănănae, Zoro, D. Lopes, Buşu – Prepeliţă, D. Stoica, Gângioveanu – M. Costea, V. Bujor, Fl. Costea. Au mai intrat: Wendel, Firţulescu, Crăciun, Ologu.
Pentru Ştiinţa este a treia remiză din această iarnă, după 1-1 cu CSM Vâlcea, pe stadionul din Zăvoi, şi 1-1 cu cehii de la Mlada Boleslav. Juveţii au mai înregistrat o victorie, 4-3 cu ruşii de la Shinnik Yaroslavl, dar şi o înfrângere, scor 0-1 cu liderul Bosniei-Herţegovina, Borac Banja Luka. Următorul joc al Universităţii Craiova, ultimul al turneului din Turcia, va avea loc astăzi, cu Lokomotiv Moscova (ora 18.00 – Digi Sport), una dintre echipele puternice din Rusia.

Greşelile lui Mititelu

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că patronul Ştiinţei a făcut două gafe imense şi-l ameninţă pe acesta cu dezafilierea. „Mititelu nu trebuia să-i mai facă vreo ofertă lui Victor Piţurcă. Tocmai a recunoscut că a greşit. E a doua gafă pe care o face în acest caz. Prima a fost atunci când a recunoscut că a semnat acele dezlegări în alb. Mititelu nu are cum să se judece în instanţele civile dacă are probleme sportive. Dacă el alege să meargă în civil şi se demonstrează că nu avea motiv, atunci echipa va fi dezafiliată“, a spus Dragomir la GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII