15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStancu s-a adaptat la turci

Stancu s-a adaptat la turci

Bogdan Stancu se simte din ce în ce mai bine în Turcia şi s-a adaptat deja la Galatasaray, cu toate că s-a transferat în Superligă doar de două săptămâni. El a marcat din nou pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, de data aceasta în campionatul de fotbal al Turciei, duminică seară, în meciul câştigat pe teren propriu cu Eskişehirspor cu scorul de 4-2, în etapa a 20-a.
El a punctat în minutul 14, după o pasă a lui Kazim Kazim. Albanezul Lorik Cana (‘11) a deschis scorul, iar australianul Harry Kewell (‘45) a mărit avansul la 3-0. Burhan Eser (‘75), Ümit Karan (‘77) au readus echipa oaspete în meci, dar cehul Milan Baros (‘81), introdus de Gheorghe Hagi în locul lui Kewell, a închis tabela la 4-2.
Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, care a împlinit 46 de ani cu o zi înainte de meci, i-a folosit pe tot parcursul partidei pe portarul Robinson Zapata, Bogdan Stancu, ambii foşti jucători la Steaua, precum şi pe argentinianul Juan Culio (ex-CFR Cluj). Culio a primit un cartonaş galben în minutul 66. „Aveam şase-şapte jucători accidentaţi. Am spus mereu că vom fi mai puternici cu întregul lot apt de joc şi am cerut răbdare pentru aceasta. Unii întreabă unde sunt jucătorii de cinci stele, dar în echipă sunt astfel de fotbalişti. Fiecare antrenor are o filozofie şi are nevoie de timp pentru a o aplica. Eu sunt fericit pentru că, într-adevăr, am primit un cadou frumos. În prima repriză am jucat foarte bine, nu credeam că vom evolua atât de minunat. Le mulţumesc din nou tuturor. Secretul este jocul colectiv“, a declarat Hagi după meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS