26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgău: Fără teamă!

Geolgău: Fără teamă!

Fostul mare fotbalist al Ştiinţei, în prezent antrenor în Kuweit, le transmite jucătorilor olteni un mesaj de încurajare, declarând că Universitatea trebuie să joace cu Oţelul fără frică. Alb-albaştrilor nu trebuie să le fie teamă de adversar.

 

Cu o etapă înainte de finalul actualei ediţii de campionat mai sunt două mari necunoscute: locurile 3 şi 14, ultimul fiind cel pentru care luptă şi Universitatea Craiova. S-au risipit emoţiile în privinţa licenţei, Universitatea primind, din „prima strigare", OK-ul de la FRF pentru viitorul sezon competiţional, rămânând doar emoţiile din campionat.

Meciul cu Oţelul Galaţi, care se va disputa sâmbătă pe stadionul „Municipal" din Turnu Severin, se spune că este unul de a fi sau a nu fi în Liga I, deşi Craiova ar putea rămâne în Liga I şi chiar dacă pierde! Cu condiţia ca ambele contracandidate la retrogradare, Pandurii Târgu Jiu şi Poli Iaşi, să nu învingă în ultima etapă. Reamintim, Poli Iaşi joacă acasă cu campiona en-titre, Unirea Urziceni, iar „pandurii" noului antrenor (interimar) Bejinariu se deplasează la „lanterna roşie" a campionatului, Unirea Alba Iulia.

„Ştiu că va fi greu cu Oţelul, dar trebuie să câştigăm. Au echipă puternică, au antrenor bun. Vor veni motivaţi la Severin, dar sper să-i batem, trebuie să-i batem cu orice preţ şi să demonstrăm că merităm să jucăm în Liga I". „Nu iau în calcul retrogradarea!". Acestea sunt declaraţiile de final de sezon ale finanţatorului Adrian Mititelu, înaintea partidei pe viaţă şi pe moarte cu Oţelul.

 

Pavel Badea: Locul Ştiinţei este în Liga I

 

„Finala" de sâmbătă cu gălăţenii a fost prefaţată de doi foşti mari fotbalişti ai Ştiinţei. Ion (Gheorghiţă) Geolgău, aflat la final de contract cu echipa de tineret Al -Tadhamon (Kuweit), a declarat doar atât: „Ce să zic? Le doresc oltenilor din inimă baftă, să nu le fie teamă, să fie conştienţi că pot învinge…". Geolgău va reveni acasă, după toate probabilităţile, săptămâna viitoare. „Este un meci foarte greu. Universitatea are atuul dorinţei de a nu retrograda. Opinia mea este cunoscută – Ştiinţa trebuie să rămână în prima ligă fotbalistică, acolo îi este locul. Echipa alb-albastră este una cu mulţi tineri de valoare, selecţionaţi în loturile naţionale, şi merită, repet, să joace în primul eşalon fotbalistic din România din mai multe motive, printre care şi acela al nevoii de continuitate", a spus Pavel Badea.

Balaj arbitrează cu Oţelul

CCA l-a delegat pe Cristian Balaj ca arbitru la meciul „U“ Craiova – Oţelul. Băimăreanul va fi ajutat la cele două linii de Iulian Radu şi Vasile Marinescu (ambii din Bucureşti). Aceeaşi brigadă a oficiat şi la înfrângerea Ştiinţei de la Piatra Neamţ cu Ceahlăul, atunci când alb-albaştrii au cedat cu 1-2. Marius Avram a fost delegat ca arbitru de centru la meciul Poli Iaşi – Unirea Urziceni, iar Radu Petrescu va împărţi dreptatea la partida Unirea Alba Iulia – Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII