16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii s-au încălzit cu Bârca pentru Mioveni

Găzarii s-au încălzit cu Bârca pentru Mioveni

GM CFR Craiova 4

Triumf Bârca 2

Stadion „Depou“, spectatori: 50.

Au marcat: Trifu ‘13, M. Preda ‘30, M. Oprea ‘54, Lăpădat ‘85 / Răduţ ‘78, A. Luţă ‘87.

GM CFR: Râmniceanu – Roşianu, Feleagă, Niţu, D. Rădoi – Neacşa, M. Găman, O. Yuki, Mirescu – Trifu, M. Preda. Au mai jucat: Vulpescu, S. Chivu, Stanciu, D. Oprea, Lăpădat. Antrenor: Ionel Gane.

Bârca: Firulescu – Vârlan, Avram, Pavelescu, Mihalache – Popovici, Cioboiu, Bogdan, Răduţ – Bobonete, Chirea. A mai jucat: A. Luţă. Antrenor: Marian Bâcu.

A arbitrat: Nicu Neagoe.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a susţinut ieri la prânz, pe stadionul de la „Depou", o partidă amicală în compania celor de la Triumf Bârca, formaţie care ocupă locul trei, în Liga a III-a, seria a 4-a. Elevii lui Ionel Gane s-au impus categoric, scor 4-2, la capătul unui joc frumos, presărat cu numeroase ocazii la ambele porţi.

Gazdele au început în forţă confruntarea şi au reuşit să deschidă scorul încă din minutul 13, prin Trifu, care l-a învins pe Firulescu cu un şut plasat la colţul lung din interiorul careului mare. „Găzarii" au controlat în continuare ostilităţile din teren şi, după câteva oportunităţi de gol irosite, a venit şi reuşita lui M. Preda (‘30), care a îndeplinit o simplă formalitate, graţie colegului său din atac, Trifu. La reluare, lucrurile au stat ca în prima repriză, chiar dacă „Jerry" Gane a apelat la destule modificări în echipă, iar „rivalul" său, Marian Bâcu, nu l-a putut introduce pe teren decât pe „veteranul" Alin Luţă, restul jucătorilor aflându-se la tribuna oficială, din pricina faptului că n-au mai fost plătiţi de ceva timp. Tabela a suferit o nouă modificare în minutul 54, după o combinaţie frumoasă a lui Sorin Chivu şi Alex Neacşa, tânărul mijlocaş pasându-i decisiv lui Daniel Oprea, care a reluat din şase metri fără speranţe pentru Firulescu. La acest scor, craiovenii de la Bârca au ieşit la joc şi au reuşit să riposteze prin Răduţ (‘78), care l-a executat pe Vulpescu cu un şut din marginea careului de 16 metri. La doar câteva minute, juniorul împrumutat de găzari de la „GP" Craiova, Flavian Roşianu, a centrat perfect pentru Lăpădat, care a reluat cu capul pentru 4-1 (‘85). Deşi meciul părea jucat, atacantul Alin Luţă a reuşit să marcheze pentru 4-2 şi să culeagă aplauzele şi aprecierile puţinilor spectatori prezenţi la meci. „Veteranul" formaţiei Bârca a prins un şut puternic de la 20 de metri, cu efect, la colţul lung, care a făcut inutil plonjonul lui Dragoş Vulpescu (‘87).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS