16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor mai sus în clasament

Găzarii vor mai sus în clasament

FC Silvania – GM CFR Craiova
Stadion
„Măgura“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Silvania:
Gabor – D. Muntean, D. Mureşan, Oneţ, M. Varga – Brata, Dănilă, Văscan, Gavrilescu – Benţe, Edvan. Antrenor: Dacian Nastai.
Gaz Metan: Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, O. Nicola – Niţu, Rioşeanu, Pătrană, Neacşa – Trifu, Crăciun. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: D. Monea – B. Hârlab, S. Haramuz.

Ascensiunea Gaz Metanului CFR Craiova din ultimul timp îi conferă statutul de favorită în disputa de sâmbătă, de la Şimleul Silvaniei. „Găzarii“, care ocupă un loc confortabil în clasamentul seriei a doua, sunt încrezători că vor contabiliza cele trei puncte din meciul cu zălăuanii de la FC Silvania. „Este o nouă deplasare lungă pentru noi, dar mergem cu gândul la victorie. Suntem conştienţi de dificultatea şi importanţa acestei întâlniri, dar vrem să profităm de forma ceva mai slabă pe care o traversează în ultimul timp FC Silvania. O victorie ne-ar ajuta să urcăm în clasament şi să abordăm ultimele meciuri de campionat cu un moral ridicat. Eu sunt convins că nu pierdem“, afirma „Jerry“ Gane înaintea plecării spre Zalău.

„Întâlnim o echipă
foarte bună“

De partea cealaltă, formaţia FC Silvania a bifat trei înfrângeri consecutive şi are nevoie de o victorie pentru a ieşi din „zona fierbinte“ a clasamentului, unde ocupă primul loc retrogradabil. Antrenorul Dacian Nastai ştie că adversarul nu va fi deloc accesibil. „Gaz Metan CFR Craiova are în lot jucători care au trecut şi pe la Universitatea Craiova, dar şi un antrenor foarte bun, Jerry Gane. Ne aşteaptă un meci greu, fiindcă întâlnim o echipă foarte bună. Au doi juniori buni, iar linia de mijloc este bine aşezată în teren. Este o echipă care aleargă mult în timpul jocului“, a spus „principalul“ echipei FC Silvania, care nu va putea conta pe mijlocaşii Robert Villand şi Swarzkopf Istvan (accidentaţi). „Trebuie să găsim un 11 cât mai bun, chiar dacă e greu să alcătuim cea mai bună formulă. Cei care vor intra în teren trebuie să dea totul pentru a obţine cele trei puncte de care avem mare nevoie. Ne aşteaptă o perioadă grea, însă băieţii au ştiut să se mobilizeze de fiecare dată când ne-a ajuns cuţitul la os“, a completat Dacian Nastai.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS