15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRădoi vrea victorie

Rădoi vrea victorie

Fundaşul Mirel Rădoi consideră că tricolorii trebuie să uite de eşecul din Serbia şi să strângă rândurile pentru a evita o ruşine şi mai mare în meciul de astăzi, de la Piatra Neamţ, cu Insulele Feroe. „În meciul cu Insulele Feroe putem face uitată umilinţa de la Belgrad, ne putem lua revanşa. E greu să trecem peste un asemenea eşec, dar trebuie să o facem, pentru că ne aşteaptă partida cu Feroe, în care ruşinea ar putea fi mult mai mare. Până la urmă, între naţionala României şi cea a Insulelor Feroe este o diferenţă foarte mare. Sper să câştigăm pentru a ne asigura locul în urna a doua. Am ajuns aici din cauza începutului foarte slab de campanie“, a spus Rădoi.
Întrebat dacă tricolorii s-au gândit să facă un gest asemănător cu cel al jucătorilor de la Bayern München, care şi-au cerut scuze în genunchi în faţa suporterilor după o serie de rezultate slabe, Rădoi a răspuns: „Nu ne-am gândit la aşa ceva. Un gest minunat ar fi să arătăm că suntem bărbaţi pe teren şi să câştigăm acest meci“.
Echipa naţională a României a fost învinsă sâmbătă de Serbia, cu 5-0, acesta fiind cel mai categoric eşec al tricolorilor din ultimii 26 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII