19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii vor puncte din Valea Jiului

Vâlcenii vor puncte din Valea Jiului

Liaga a II-a 

Jiul Petroşani – CSM Vâlcea

Stadionul „Jiul“, sâmbătă, ora 11.00.

Jiul: Hotoboc – Cruceru, Stancu, A. Ilin, M. Gheorghe – Pintilii, I. Dumitru, Gheţi, M. Ilie – Drăghici, A. Moldovan. Antrenor: Daniel Timofte.

CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ, Dinu, Kutlacik, Goge – Melcea, Săceanu, S. Popescu, Câju – Roszel, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.

Vor arbitra: Ov. Haţegan – Cl. Tripa, E. Cristea.

CS Municipal a avut un start de retur perfect, cu două victorii din două partide, şi a ajuns la numai două puncte de primele două clasate în Seria a II-a, FCM Târgu Mureş şi Unirea Alba Iulia. Elevii lui Alin Artimon joacă sâmbătă, de la ora 11.00, cel mai dificil meci din anul 2009, în deplasare, contra Jiului Petroşani, echipă care cedează extrem de greu puncte pe propriul teren. Elevii lui Alin Artimon nu vor avea deloc viaţă uşoară în Valea Jiului, mai ales că despre formaţia antrenată de Daniel Timofte se zvoneşte că ar face cărţile pentru Internaţional Piteşti, una din contracandidatele oltenilor la promovare. Secundul ortacilor, Damian Militaru, a dezminţit aceste informaţii şi a declarat că Jiul nu acceptă prime suplimentare de la Piteşti. Gazdele nu vor conta pe Antohi şi Răduţoiu, ambii excluşi din lot pentru indisciplină, şi nici pe Dragomir, accidentat.

 

Revine Roszel

 

CSM nu va putea miza pe serviciile lui Gârlă şi Pasăre, ambii suspendaţi, şi nici pe Vătavu, accidentat în continuare. Va reveni, în schimb, Roszel, cel care va face cuplu în atac cu Stromajer, Enache Câju urmând să joace în spatele vârfurilor. Melcea şi Săceanu au cele mai mari şanse să înceapă partida ca titulari, în timp ce Daniel Orac, autorul golului de trei puncte din meciul cu FC Bihor, pare prima opţiune de schimbare a lui Artimon. Tehnicianul vâlcenilor va fi nevoit să-şi urmărească elevele din tribună, fiind suspendat pentru o etapă după eliminarea din runda precedentă. Interesant este că fostul fotbalist al CSM-ului, Marian Balaci, va fi rezervă de arbitri la meciul de la Petroşani, urmând să-şi arbitreze foştii colegi în cazul în care centralul Ovidiu Haţegan se va accidenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU