19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Râmnicu Vâlcea a tras linie

CSM Râmnicu Vâlcea a tras linie

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea a făcut bilanţul pentru acest tur de campionat. Locul patru ocupat la final de olteni şi înfrângerea de la Târgovişte au adus însă nemulţumirea la gruparea din Zăvoi.
„Dacă nu pierdeam la Târgovişte, puteam să spun că sunt mulţumit. Nu trebuia să pierdem acest meci. Am jucat fără şapte titulari şi asta s-a văzut. Eu credeam că avem un lot valoros, dar nu toţi fotbaliştii pot ţine pasul. În acest tur au fost două perioade distincte, una cu Ilievski antrenor, în care nu ne-am descurcat mai deloc, şi alta cu Artimon, în care ne-am mai revenit. În pauza competiţională vor mai pleca jucători şi probabil vor veni doi-trei. Nu vorbesc de promovare. Obiectivul nostru este crearea unei formaţii competitive“, a spus directorul general Florin Verigeanu.
De la CS Municipal au plecat deja Tomas Labun şi Martins Nimes, care şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă. Labun a fost aproape tot turul accidentat şi a bifat puţine minute, după un sezon în care fusese titular de drept, în timp ce Nimes a jucat doar sporadic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS