20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrombetta s-a bucurat cu măsură

Trombetta s-a bucurat cu măsură

Antrenorul campioanei en-titre a României, Maurizio Trombetta, a spus că, în ciuda remizei cu Chelsea, obiectivul formaţiei CFR Cluj rămâne ocuparea locului trei în grupă şi, implicit, calificarea în 16-imile Cupei UEFA.
„Sunt foarte mulţumit de rezultat, de echipă, de această seară minunată. Am atins obiectivul, acela de a face egal cu Chelsea. Se putea mai mult, dar sunt bucuros. Am demonstrat că suntem o echipă mare. Obiectivul nostru rămâne locul trei în grupă. Nu avem vreme să ne bucurăm prea mult, avem un meci foarte greu în campionat peste câteva zile“, a declarat Trombetta.
Tehnicianul italian a opinat că formaţia londoneză a jucat la capacitate maximă, dar nu a reuşit să-şi impună jocul în faţa echipei clujene.
„Nu am văzut jucători obosiţi la CFR, cu toate că au dat maximul pe teren. Trică a avut o ocazie de gol, sunt foarte mulţumit de el. L-am introdus pe Didi pentru că Obi Mikel părea accidentat. Chelsea nu a făcut o partidă la jumătate din capacitate. Au dat totul, dar nu au reuşit mai mult“, a menţionat antrenorul italian.
În priviţa următorului meci al formaţiei clujene în Liga Campionilor, cu Bordeaux, Trombetta a declarat că nu desconsideră formaţia franceză, chiar dacă aceasta a pierdut primele două partide din grupe (0-4, în deplasare, cu Chelsea; 1-3, acasă, cu AS Roma).
„Bordeaux a ajuns în grupele Champions League şi e o echipă puternică. Nu ne temem de francezi, dar nu vom avea un meci uşor“, a conchis antrenorul clujenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS