32.8 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO grefieră a încercat să se sinucidă în clădirea Parchetului din Vaslui

O grefieră a încercat să se sinucidă în clădirea Parchetului din Vaslui

O grefieră a încercat să se sinucidă luni în clădirea Parchetului din Vaslui. Femeia ar fi lăsat o ţigară aprinsă pe nişte dosare, declanşând senzorul de incendiu. Jandarmul de serviciu a gasit-o şi a chemat ambulanţa şi pompierii.

Din primele informaţii, femeia se pare că a pus o ţigară pe dosare şi apoi a vrut să se spânzure. Alarma de incendiu i-a salvat însă viaţă. Jandarmul de serviciu a intervenit imediat şi a chemat echipajele SMURD. Femeia a fost transportată la spital, iar flăcările au fost stinse imediat.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, precum şi pentru evaluarea şi acordarea primului ajutor unei femei. Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituţiei, care au folosit mijloacele de primă intervenţie avute la dispoziţie. Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi urmează să stabilească împrejurările producerii evenimentului.

Citeşte şi: Fost primar, reţinut după ce a încercat să mituiască doi poliţişti care îi controlau magazinul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS