20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimarul din Stejari, pozitiv la drugtest

Primarul din Stejari, pozitiv la drugtest

Primarul din Stejari, Robert Păiuși, a fost depistat pozitiv la drugtest. Edilul a fost implicat ieri într-un accident rutier în localitatea Băcești, unde a acroșat o femeie cu mașina, după care a plecat.

„În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, conform IPJ Gorj.

Primarul din Stejari este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băcești, a acroșat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeași localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală

Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.”, a anunțat IPJ Gorj. Primarul Robert Păiuși a declarat că totul este o înscenare.

Citeşte şi: Zilele Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS