16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPopa vine să bată Craiova

Popa vine să bată Craiova

Antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa (foto), s-a declarat optimist în privinţa partidei de sâmbătă cu Universitatea Craiova şi susţine că echipa sa vine la victorie în Bănie. „De cinci ani, de când jucăm în Liga I, am avut începuturi de campionat foarte grele, cu o singură excepţie, când am întâlnit în prima etapă o nou-promovată, Unirea Urziceni, şi am câştigat. În rest, am început numai cu meciuri grele. Şi anul acesta este infernal, dar băieţii sunt motivaţi şi vrem un rezultat bun în prima etapă. Mergem la Craiova să câştigăm“, a declarat Popa. În schimb, preşedintele executiv al moldovenilor, Sorin Boca, s-ar mulţumi şi cu un punct.
„Ne dorim să avem un start bun de sezon şi am încredere că putem obţine cel puţin un punct în prima etapă, la Craiova. Sper să luăm cel puţin patru puncte în primele două etape, cu Universitatea şi FC Vaslui, astfel încât să abordăm cu un moral foarte bun partida cu Steaua, din etapa a treia“, a spus Boca.
Poli Iaşi este echipa care a învins Ştiinţa în a doua etapă a sezonului trecut (scor 2-1), de atunci alb-albaştrii înregistrând acea serie neagră de opt înfrângeri consecutive. Managerul general al Universităţii, Ilie Balaci, nu vede partida de sâmbătă ca pe o răzbunare şi este convins că trupa lui Nicolo Napoli va avea un debut bun de campionat.
„Dacă Ionuţ Popa anunţă că vine la victorie la Craiova, s-o baza el pe ceva. Are dreptate să gândească aşa, doar n-o să declare că vine la înfrângere. Nu va fi vorba de nici o răzbunare în meciul de sâmbătă. Ar fi fost o răzbunare dacă era vorba despre vreo echipă care ne-a bătut nouă ani la rând, aşa cum a făcut-o Universitatea cu mulţi dintre adversarii săi. Suntem nerăbdători să înceapă campionatul. Vrem să confirmăm, echipa s-a maturizat. Trebuie să continuăm seria rezultatelor din returul sezonului trecut, să avem o prestaţie bună de-a lungul întregului campionat“, a precizat Balaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS