16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli, încrezător în echipă

Napoli, încrezător în echipă

Antrenorul Ştiinţei, Nicolo Napoli (foto), a considerat amicalul cu Jiul Petroşani un antrenament reuşit şi a anunţat că greşelile făcute în acest joc nu se vor repeta în campionat. Italianul s-a arătat mulţumit de modul în care s-au pregătit elevii săi, fiind convins că echipa va avea un sezon mai bun decât cel precedent.
„A fost un antrenament bun pentru noi. Le-am dat liber băieţilor până luni (astăzi – n.r.), când vom reîncepe munca. Trebuie să ne concentrăm foarte bine, pentru că ne aşteaptă un sezon greu. Sunt mulţumit de ceea ce a arătat echipa, se putea şi mai mult, dar toţi s-au dăruit în meciul de astăzi (sâmbătă – n.r.). Au fost puţin obosiţi şi este normal să apară şi o lipsă de luciditate, dar jucătorii ştiu unde au greşit şi în campionat nu se va mai repeta. Sunt satisfăcut de lot, băieţii s-au pregătit bine şi sunt gata să înceapă campionatul. Sunt încrezător în echipă, dacă jucătorii vor fi concentraţi şi vor da totul pe teren, vom face un sezon mai bun decât anul trecut“, a declarat Napoli, care a mai precizat că jucătorii nu trebuie să se plângă de lipsa publicului sau de căldură.
Patronul Adrian Mititelu vede acest sezon de Liga I drept cel mai echilibrat din ultimii 30 de ani şi nu mai face declaraţii pompoase. „Nu putem să spunem prea multe acum, aşteptăm primele etape pentru a vedea dacă vom fi aşa cum ne dorim. Toate cele 18 echipe sunt puternice. Formaţiile care au terminat în faţă sezonul trecut sunt principalele sperietori, dar oricine poate să te bată. Este cel mai echilibrat campionat din ultimii 30 de ani. Vom face şi noi tot ce putem, dar cu vorbe mai puţine. Avem cel mai tânăr lot, însă primii 13-14 fotbalişti sunt echilibraţi ca medie de vârstă. Jucătorii din repriza a doua vor fi titularii de peste doi-trei ani, sunt valori certe“, a afirmat Mititelu, care a mai spus că nu există probleme contractuale şi cel puţin patru-cinci ani la echipă va fi continuitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII