22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVineri se va cunoaşte antrenorul Oltchimului

Vineri se va cunoaşte antrenorul Oltchimului

Conducerea de la Oltchim a intrat în linia dreaptă a desemnării noului tehnician care va antrena campioana României. „Până vineri, cel târziu, veţi avea numele noului antrenor al echipei. Am mers pe câte o pistă, am negociat, am cerut referinţe, avem de luat o decizie dificilă. Sunt multe aspecte care trebuie stabilite, dar, până la urmă, vom decide“, a spus preşedintele Ioan Gavrilescu. După varianta ungurului Roth Kalman, chimistul a dezminţit şi eventuala numire a fostului selecţioner al naţionalei masculine, Radu Voina: „Nu s-a pus problema numirii unui antrenor român. Nu ştiu de unde a apărut acest zvon. Pe mine m-a desemnat managerul Constantin Roibu să aduc un antrenor străin şi aşa va fi. Apoi vom mai discuta şi de eventuale alte transferuri după ce ne vom sfătui cu noul antrenor“. Gavrilescu a mai spus că, în mod normal, Narcisa Lecuşanu va rămâne la Vâlcea: „Narcisa este acum în vacanţă şi a rămas să ne întâlnim vineri. Cred că va rămâne la Oltchim, având în vedere ceea ce s-a discutat cu ea înainte. Vom vedea“.
Oltchim va alege noul antrenor cel mai probabil dintre Herbert Müller (FC Nürnberg), Peter Kovacs (fost la Dunaferr şi naţionala Turciei), Tomas Ryde (fost la Viborg) şi Christian Dalmose (fost la Aalborg).
Potrivit caselor de pariuri, naţionala de handbal feminin a României este a treia favorită la câştigarea aurului olimpic în luna august, în China. Cu primele două şanse sunt cotate Rusia, campioana mondială en-titre, şi Norvegia, formaţie pe care româncele o vor întâlni în prima fază a grupelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS