19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExcursia de la Reghin a costat 363.803 euro

Excursia de la Reghin a costat 363.803 euro

Pandurii Târgu Jiu a pierdut peste o sută de mii de lei din drepturile TV, în ultima deplasare, când a fost învinsă de Gloria Bistriţa, coborând două locuri în clasament.

Liga Profesionistă de Fotbal a finalizat grila după care va vira cluburilor din Liga I banii din drepturile TV, Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 12, urmând să primească 1.350.689 de euro. Gruparea gorjeană ocupa locul zece înaintea ultimei etape, dar, după înfrângerea de la Reghin, 1-3 cu Gloria Bistriţa, a retrogradat două locuri şi a pierdut 363.803 euro. Oricum, suma pe care o va primi echipa lui Marin Condescu din drepturile TV este mult mai mare faţă de anii precedenţi. Spre exemplu, gorjenii au ocupat sezonul trecut locul 11 şi au încasat aproximativ 450.000 de euro, jumătate din suma pe care o va primi o noupromovată în campionatul viitor.
Eliberaţi de stresul luptei pentru salvarea de la retrogradare, fotbaliştii de la Pandurii s-au relaxat în ultima etapă, deşi unii dintre ei declaraseră că vor lupta pentru victorie şi pentru bani cu Gloria Bistriţa. „Puteam să jucăm trei zile. La modul cum ne-am prezentat şi la starea jucătorilor, nu aveam nici o şansă. A fost o lipsă de atitudine, dar i-am înţeles oarecum pe jucători, pentru că au avut parte de stres incredibil timp de două luni. Să nu fiu înţeles greşit, nu-mi place să pierd, dar i-am lăsat în pace“, a explicat antrenorul Eugen Neagoe situaţia din ultima etapă. 

Juniorii mai trebuie să aştepte

Chiar dacă ştia că elevii săi nu pot evolua la nivel maxim cu Gloria Bistriţa, „Geană“ a evitat să întinerească echipa, considerând că nici unul dintre tinerii jucători nu merită să evolueze deocamdată în Liga I.
„Nu am vrut să introduc juniori pentru că nu vreau să fac experimente. Se putea alege o astfel de variantă, dar nu mi s-a părut corect să fac asta. Şi eu îmi doresc să joace cât mai mulţi tineri la noi, dar trebuie să merite acest lucru. Grecu este un exemplu. Va rămâne în lotul nostru şi, dacă va demonstra că merită să joace, va juca. Nu întâmplător l-am luat aici, el a evoluat şi la echipa naţională de juniori“, a mai spus Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS