19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSupăraţi pe arbitri

Supăraţi pe arbitri

FC Drobeta – Deva 0-0
Stadion „Municipal“
, spectatori 1.500.
FC Drobeta: Hîrşu – Poenaru (’12, Bucă), Dicu, Ignat, Trofin – Moutinho, Mitici, Tobă (’81, Epure), Stoica – Jenaru, Crişan (’65, Ivan). Antrenor: Marian Bucurescu.
Mureşul Deva: Rahoveanu – Oltean, Vîrtic, L. Moldovan, Pisoiu – Bud (’38, Sătmar), Borza, I. Vajda, Onicaş – Biţiş (’75, Bălăşutean), Sîntejudean (’55, Coman). Antrenor: Gheorghe Barbu.
Au arbitrat: Cr. Dorcioman – E. Muşetoiu, M. Rigo.

Pentru a doua oară pe teren propriu, severinenii au fost arbitraţi de un trio feminin, iar doamnele în negru au anulat din nou un gol al gazdelor. După ce în partida cu Arieşul Turda, Cristina Ionescu a anulat un gol la scorul de 1-1, în jocul de sâmbătă s-a întâmplat la fel. În minutul 75, Dicu a reluat cu capul o centrare din corner, mingea a fost atinsă de Jenaru şi a intrat în poartă. Asistenta Monica Rigo s-a îndreptat către centrul terenului, dar după cinci-şase metri s-a oprit şi a semnalizat ofsaid. Şi Cristina Dorcioman a vrut să iasă în evidenţă. A fracţionat deseori jocul şi a arătat opt cartonaşe galbene, la un meci în care nu au existat durităţi.
Până la golul anulat, ocazii de poartă au fost de ambele părţi. Şutul lui Moutinho a fost scos cu dificultate de Rahoveanu (’25), pentru ca un minut mai târziu Borza, scăpat singur cu portarul, să şuteze puţin alături. Gazdele şi-au intensificat atacurile după pauză, dar Dicu, în două rânduri, Jenaru şi Ivan au ratat din situaţii excelente. Şi oaspeţii puteau înscrie în ultimele zece minute, dar şuturile lui Onicaş şi Sătmar nu şi-au atins ţinta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS