16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament cu Gane

Antrenament cu Gane

Deşi au revenit în Bănie după miezul nopţii, jucătorii Ştiinţei au fost chemaţi ieri-dimineaţă la cantonamentul din Lunca Jiului pentru un antrenament uşor, de refacere după efort. Şedinţa a fost condusă de secundul Ionel Gane, ajutat de Ştefan Crişan şi Thomas Korompai. Principalul Nicolo Napoli şi preparatorul fizic Urbano Lega au plecat după meciul de la Urziceni spre Italia, urmând să se întoarcă la Craiova mâine, când este programat următorul antrenament, astăzi alb-albaştrii având liber.
Gane a împărţit lotul în două, cei care au jucat sâmbătă la Urziceni efectuând o alergare uşoară, în timp ce pentru ceilalţi şedinţa a fost normală, cu caracter fizic, totul încheindu-se cu o miuţă la care au participat toţi componenţii lotului. La antrenament a fost prezent şi Florin Costea, care s-a pregătit fără să mai acuze probleme medicale.
Oficialii Universităţii Craiova au anunţat că fundaşului Josh Mitchell i-a fost prelungit contractul, care expira în vara anului viitor. Noul angajament al australianului de 24 de ani se va întinde până în 2011, salariul acestuia fiind de 60.000 de dolari pe sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS