16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

Sondaje optimiste

Deşi pentru Universitatea Craiova partida de sâmbătă cu Unirea Urziceni se anunţă extrem de grea, suporterii grupării oltene cred într-un rezultat bun. Într-un sondaj de opinie lansat pe site-ul craiovamaxima.ro, majoritatea votanţilor au mizat pe faptul că Ştiinţa va pleca neînvinsă de la Urziceni. Din 249 de voturi, câte se adunaseră ieri după-amiază, 37 la sută erau în favoarea Universităţii, 91 de fani alb-albaştri considerând că favoriţii lor vor obţine victoria. 35 la sută dintre suporteri au mers pe un egal, în timp ce 28 la sută dintre cei care şi-au exprimat opţiunea cred că elevii lui Napoli vor fi învinşi.
În privinţa obiectivului echipei în următoarele două etape, adică patru puncte din meciurile cu Unirea şi Rapid, 46 la sută dintre respondenţi cred că Ştiinţa poate obţine patru puncte, 43 de procente susţin contrariul, în timp ce 11 la sută sunt extrem de optimişti, considerând că echipa va reuşi un punctaj maxim. La fel de optimişti sunt însă şi ialomiţenii. Pe site-ul oficial al Unirii Urziceni, ieri, din 73 de voturi, 79 la sută erau pentru o victorie a trupei lui Dan Petrescu. Doar patru la sută dintre fanii Unirii văd un meci egal sâmbătă, în vreme ce restul de 17 la sută sunt de părere că Universitatea va fi echipa care se va impune.
Jocul elevilor lui Nicolo Napoli nu este însă cel dorit de suporteri, puţini acordând notă de trecere echipei craiovene după prestaţia cu Pandurii, într-un sondaj realizat tot pe site-ul craiovamaxima.ro. Dacă tehnicianul italian a afirmat că Ştiinţa a jucat de 8, suporterii au fost mai ponderaţi. 21 la sută dintre ei au acordat alb-albaştrilor nota 5, în timp ce 41 de procente au fost sub acest calificativ.
Universitatea va pleca spre Urziceni mâine după-amiază, delegaţia olteană urmând să se cazeze la hotelul Royal. Ieri, alb-albaştrii au susţinut un singur antrenament, la ora 15.00, astăzi Napoli programând două şedinţe de pregătire. La solicitarea Ştiinţei, partida cu UTA, din etapa a 24-a (joi, 20 martie), se va disputa de la ora 14.30, şi nu 15.30, cu programase LPF, oltenii dorind să prindă avionul de la Timişoara cu care vor reveni rapid în Bănie, pentru a pregăti confruntarea cu FC Vaslui, de pe 23 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII