19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCET a coborât pe şase

CET a coborât pe şase

Echipa feminină de baschet CET Govora a pierdut, la Alexandria, în faţa Teleormanului, cu scorul de 95-79, rezultat în urma căruia formaţia antrenată de soţii Mihai şi Antoaneta Toma a mai coborât o poziţie în clasament, fiind pe locul şase. Următoarea partidă pe care Ana Chirilă şi compania o vor susţine va avea loc astăzi, în sala „Traian“ din Râmnicu Vâlcea, de la ora 16.30, în compania liderului ICIM Arad. Jocul a fost programat astăzi deoarece echipa de handbal Oltchim va disputa sâmbătă, pe teren propriu, un meci important în Cupa Campionilor. Din acelaşi motiv, şi BC Râmnicu Vâlcea va întâlni, tot astăzi, pe teren propriu, dar de la ora 18.30, pe Atlassib Sibiu, cea mai în formă echipă din prima divizie masculină.

Se schimbă sistemul?

Comisia de Competiţii a Federaţiei Române de Baschet a solicitat cluburilor afiliate să se consulte cu antrenorii de la toate nivelurile cu privire la noi propuneri pentru eventuale modificări ale sistemului competiţional 2008-2009. Aceste propuneri trebuie făcute pe baza observaţiilor asupra sistemului actual şi comunicate federaţiei până pe 15 martie, pentru a putea fi incluse în noua propunere de program, care va fi înaintată Adunării Generale Ordinare din 15 aprilie.
Discuţii cu privire la unele modificări aduse sistemului competiţional au fost purtate şi în urmă cu un an. Atunci se propunea ca atât la masculin, cât şi la feminin să se mărească numărul de locuri la nivelul Diviziei A. La masculin ar fi trebuit înfiinţat un sistem cu 16 echipe, iar la feminin, unul cu 14, însă ambele propuneri au fost respinse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS