21.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportWobay a rămas fără unul dintre fraţi

Wobay a rămas fără unul dintre fraţi

Unul dintre fraţii atacantului Universităţii Julius Wobay a decedat sâmbătă dimineaţă, chiar în ziua în care fotbalistul din Sierra Leone a ajuns în România pentru a fi prezent la reunirea Ştiinţei, programată astăzi. Africanul a primit tragica veste chiar la ieşirea de pe Aeroportul Otopeni, dar nu va putea merge acasă să-şi înmormânteze fratele pentru că nu ar ajunge în timp util. „Sunt şocat, nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru! Nu pot ajunge la înmormântare pentru că aş face două zile pe drum“, a spus internaţionalul din Sierra Leone.
În schimb, fotbalistul Ştiinţei a anunţat că va trimite acasă banii necesari înmormântării fratelui său. Clubul Universitatea Craiova şi colegii de echipă şi-au exprimat regretul pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Wobay şi intenţionează să strângă o sumă de bani pentru a-l ajuta pe acesta.
Julius Wobay şi australienii din lotul Universităţii împreună cu portarul Mircea Bornescu sunt programaţi în această dimineaţă la vizita medicală, reunirea lotului fiind prevăzută pentru după-amiază, la cantonamentul din Lunca Jiului. Primul antrenament al alb-albaştrilor va avea loc mâine, sub comanda lui Nicolo Napoli, de la el urmând să lipsească Joshua Rose, care va sosi abia miercuri în Bănie. Universitatea a primit în aceste zile o veste bună, fiind informată de oficialii FRF că atacantul Florin Costea va fi convocat în premieră la naţionala României pentru meciul amical cu Israel, programat pe 6 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII