15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa, la Caracal

Ştiinţa, la Caracal

Vremea rea l-a făcut pe patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, să ia o decizie finală în privinţa locului unde alb-albaştrii vor disputa meciurile de pe teren propriu în partea a doua a campionatului. Cum zăpada căzută în Bănie a îngropat şi mai mult stadionul Extensiv, şi aşa aflat în paragină, oltenii au recurs la varianta de rezervă, Caracal. Oficialii Ştiinţei optaseră iniţial pentru arena din „Oraşul minunilor“, până la finalizarea lucrărilor de la stadionul „Ion Oblemenco“, care vor demara în primăvară, dar luaseră în calcul şi Extensivul, pentru ca echipa să nu plece din Craiova.
„Fotbaliştii îşi doresc să joace în Craiova, dar nu putem finaliza lucrările la stadionul Extensiv din cauza vremii, plus că ar trebui să aşteptăm şi după licenţa FRF. Cel mai bine este să mergem la Caracal, deoarece acolo am fost primiţi de fiecare dată foarte bine, oamenii ţin nebuneşte cu Universitatea“, a afirmat Mititelu pentru Radio Oltenia Craiova.
Antrenorul Nicolo Napoli spera, totuşi, ca echipa să evolueze în Bănie. „Mi-aş fi dorit să jucăm în retur tot la Craiova, pe stadionul Extensiv. Am fi evitat deplasările până la Caracal, chiar dacă este vorba doar de 50 de kilometri. Totuşi, nu avem încotro, vremea este cum este şi stadionul Extensiv este aproape în paragină, aşa că vom merge la Caracal“, s-a consolat tehnicianul italian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII