15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu, dat în judecată de Coroian

Bornescu, dat în judecată de Coroian

„Jose“ este convins că va câştiga şi în instanţele civile, având în vedere că nu l-a lovit intenţionat pe jucătorul Gloriei.

Atacantul Gloriei Bistriţa, Cristian Coroian, a anunţat vineri că l-a dat în judecată pe portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, căruia îi cere daune materiale şi morale care echivalează cu banii pierduţi în perioada în care nu a putut juca din cauza accidentării.
„Clubul a luat legătura cu un avocat şi i-a intentat proces lui Bornescu. Mi se pare normal să-i cer banii pe care i-am pierdut din cauza lui în tot acest timp în care nu am putut juca. Nu pot spune exact despre ce sumă este vorba. Ce pot spune însă este că nu am primit de la Bornescu decât un singur telefon, la trei zile după ce am fost internat în spital. De atunci nici măcar nu s-a deranjat să mă mai contacteze“, a dezvăluit Coroian.
Bornescu l-a accidentat pe Coroian la meciul disputat pe 5 octombrie, în etapa a 10-a a Ligii I, încheiat cu victoria Universităţii Craiova, scor 1-0, fotbalistul Bistriţei alegându-se cu patru coaste rupte şi un plămân perforat. Cristian Coroian este recuperat medical şi va fi apt de joc după reluarea campionatului.

„Nu am greşit!“

„Să facă tot ce doresc! M-am săturat de ei! Mi-am cerut scuze, îmi pare rău, a fost un accident, nu mai am ce să comentez. Să se ducă unde vor dori, ne judecăm, dar Dumnezeu este sus şi va vedea că nu am greşit!“, s-a apărat Bornescu după ce a aflat că bistriţeanul îl va acţiona în instanţele civile. „Jose“ are de partea sa şi deciziile favorabile dictate de comisiile sportive abilitate din cadrul FRF.
Pe 17 octombrie, membrii Comisiei de Disciplină a FRF au decis suspendarea jucătorului Mircea Bornescu (foto) pentru şase etape şi o sancţiune financiară în valoare de 3.000 de lei. Pe 25 octombrie, Comisia de Apel a anulat sancţiunea dictată iniţial de Comisia de Disciplină, hotărâre menţinută şi de Comisia de Arbitraj pentru Fotbal a FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII