16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportÎntâi victorie cu CFR Timişoara, apoi băuta

Întâi victorie cu CFR Timişoara, apoi băuta

Liga a II-a

CSM Vâlcea
CFR Timişoara
Stadion
„Municipal, sâmbătă, ora 13.00 (TV Sport).
Formaţii probabile:
CSM:
Râmniceanu – Pasăre, Vişa, Chirciu, Lungan – Melcea, Ekwalla, Sg. Popescu, Onofrei – Vidakovic, Boroiban. Antrenor: Marian Bondrea.
CFR: Urai – Dreşcă, Aldana, Grigore, C. Străuţ – Goşa, Dragalina, Mihăilă, Stan – D. Rădoi – Enciu. Antrenor: Gheorghe Chimiuc.
Vor arbitra: A. Ioniţă – I. Zsekeli, M. Stănescu.

„Profesorul“ a împlinit ieri 57 de ani şi aşteaptă o victorie ca dar din partea elevilor săi.

CSM Vâlcea nu a pierdut nici măcar un punct pe teren propriu în această ediţie de campionat şi vrea să continue parcursul fără greşeală „acasă“, pe care-l anticipa şi tehnicianul Marian Bondrea. Adversara vâlcenilor va fi una din formaţiile de la mijlocul clasamentului, CFR Timişoara, grupare care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Oltenii au un motiv în plus să se impună în partida de astăzi, ei dorind să-i facă un cadou antrenorului Bondrea, care ieri a împlinit 57 de ani.
„I-am cumpărat şi un cadou, dar nu am avut timp să petrecem, am amânat cheful până după meciul cu CFR, pe care sperăm să-l câştigăm fără probleme“, a dezvăluit unul dintre fotbaliştii din Zăvoi. La rândul său, „Profesorul“ a spus că nu-i stă gândul la ziua sa: „Mă gândesc la meciul cu CFR, nu la ziua mea, sincer vă spun. Mereu m-a prins această zi în cantonamente sau la meciuri. Cel mai frumos dar ar fi trei puncte din partea băieţilor“.
De partea cealaltă, ardelenii trec prin momente de frământări după ce tehnicianul Alin Artimon a părăsit banca tehnică a timişorenilor şi a fost înlocuit cu Gheorghe Chimiuc. În campionatul trecut, vâlcenii s-au impus în ambele partide cu un scor identic: 2-1.

Alarmă falsă?

Joi seară, oficialii vâlceni au organizat o întrunire ad-hoc, în urma anunţului făcut pe site de unul dintre ziarele centrale, conform căruia gruparea din Zăvoi a pierdut meciul cu FC Bihor Oradea cu 0-3. Motivul invocat ar fi fost folosirea lui Alexandru Mandea, care a evoluat numai un minut şi care ar fi fost, în acte, jucător liber. Misterul a fost desluşit de directorul general al CSM-ului, Florin Verigeanu, care a pus mâna pe telefon şi a sunat la federaţie.
„Sunt numai tâmpenii. Decizia nu putea fi luată decât de Comisia de Disciplină, care însă nu a judecat cazul. Cineva încearcă să forţeze nota, probabil incomodăm prea mult. Pe de altă parte, trebuia să fim şi noi acolo, să ne susţinem cauza. Adevărul este altul! Mandea a jucat în acea partidă (15 septembrie) fiind jucătorul nostru, apoi s-a înţeles cu noi şi  i-am dat dezlegare să plece la Chimia Craiova. În actele de la FRF apare, nu ştiu cum, că ar fi fost declarat jucător liber înainte de 31 august, adică înainte de meciul cu pricina. Cineva şi-a băgat coada, dar asta nu mai e treaba noastră, nu am greşit cu nimic. E adevărat că FC Bihor a depus o contestaţie, dar nu au temei legal şi nu vor avea câştig de cauză. Ce, eram proşti să-l băgăm un minut şi să pierdem meciul?!“, a afirmat Florin Verigeanu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII