25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScepticism la BMW-Sauber

Scepticism la BMW-Sauber

Dupa retragerea din Formula 1 a septuplului campion mondial, germanul Michael Schumacher, câtiva analisti s-au grabit sa declare ca fara fostul driver al echipei Ferrari pilotilor le va fi mai usor sa se impuna. Doi dintre driverii echipei BMW-Sauber, Robert Kubica si Sebastian Vettel, nu sunt insa de acord cu aceste opinii si sustin ca nu se va schimba nimic in „Marele Circ“.


„Am vazut ca unii spun ca va fi mai usor sa câstigi o cursa incepând din acest sezon, in care Michael Schumacher nu mai concureaza. In opinia mea, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Trebuie sa ma lupt la fel de mult cu ceilalti 21 de piloti care se afla pe grila de start“, a declarat pilotul polonez Robert Kubica.


„Cu siguranta, retragerea lui Michael Schumacher a lasat un loc gol in Formula 1, dar ne vom obisnui rapid cu acest lucru. Sunt convins ca situatiile tensionate nu vor lipsi nici acum. Nici eu nu cred ca s-au schimbat prea multe. Poate doar ca asupra lui Nick Heidfeld va apasa acum mai multa presiune, deoarece are mai mult de munca pentru a fi pilotul german cel mai bine plasat. Nu cred insa ca-i displace aceasta postura“, a afirmat si pilotul de teste al echipei BMW-Sauber, Sebastian Vettel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS