25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSahtior, fara trei titulari

Sahtior, fara trei titulari

Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor de la Sahtior Donetk, va trebui sa se descurce astazi, la Sevilla, in prima mansa a optimilor Cupei UEFA, fara trei jucatori importanti. Fundasul Olexandr Kucher, mijlocasul Mariusz Lewandowski si atacantul român Ciprian Marica sunt suspendati. De asemenea, Brandao, Fernandinho si Darijo Srna ar putea rata returul de la Donetk in cazul in care la Sevilla vor fi avertizati cu „galben“. Acelasi lucru este valabil si pentru jucatorul gazdelor, Aitor Ocio.


De la andaluzi nu va putea evolua mijlocasul Renato. Acesta s-a accidentat la glezna stânga in timpul partidei câstigate sâmbata de FC Sevilla in fata Barcelonei (2-1) si va sta departe de gazon cel putin trei saptamâni.


Presa iberica sustine ca antrenorul formatiei spaniole, Juande Ramos, va folosi un „unsprezece“ de start cu un singur vârf autentic, respectiv Kanoute. Cu toate acestea, spaniolii se vor axa pe atac, africanul urmând sa fie sustinut in ofensiva de mijlocasii Navas si Adriano. Tehnicianul ii va menaja pe Javi Navarro, Maresca si Hinkel, care se resimt in urma unor accidentari, cei trei urmând sa stea cel mai probabil pe banca de rezerve.


Cupa UEFA, optimi


Programul partidelor care se vor disputa astazi, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA: RC Lens – Bayer Leverkusen, Maccabi Haifa – Espanol Barcelona, Glasgow Rangers – Osasuna Pamplona, Newcastle United – AZ’67 Alkmaar, Celta Vigo – Werder Bremen, Paris Saint-Germain – Benfica Lisabona, FC Sevilla – Sahtior Donetk, Sporting Braga – Tottenham Hotspur. Partidele retur vor avea loc pe 14 si 15 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS