23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportItalienii - si batuti, si eliminati

Italienii – si batuti, si eliminati

Cu toate ca in campionatul Italiei defileaza spre un al doilea titlu consecutiv, dupa cel de anul trecut adjudecat in tribunal, Inter Milano nu reuseste nici in acest sezon sa impresioneze in Europa. Formatia pregatita de Roberto Mancini a remizat, scor 0-0, pe terenul formatiei spaniole Valencia, in returul optimilor Ligii Campionilor, si a pierdut calificarea, dupa ce prima mansa de pe „Giuseppe Meazza“ se incheiase cu scorul de 2-2. Fara indisponibilii Esteban Cambiasso, Patrick Vieira si Adriano, Inter a fost totusi la cârma jocului si si-a creat multe ocazii de gol pe „Mestalla“, la fel cum se intâmplase si la meciul tur.


Meciul de pe „Mestalla“ a fost umbrit de incidentele produse la final, fundasul lui Inter, Nicolas Burdisso, suferind o fractura la nas dupa ce a fost lovit in figura de David Navarro. Burdisso a fost lovit in prima faza de Carlos Marchena, iar apoi coechipierul acestuia din urma, David Navarro, l-a lovit cu pumnul in figura. Burdisso a ramas intins pe gazon timp de câteva minute, sângerând, in timp ce in jurul sau s-a iscat o altercatie, când Cordoba, Cruz si Maicon au incercat sa-l prinda pe Navarro pentru a-si razbuna coechipierul. Incidentele au continuat si in tunelul de acces la vestiare, spiritele fiind calmate abia dupa interventia oamenilor de ordine de la stadion, care au incercat sa-i desparta pe jucatori si pe membrii staff-urilor celor doua formatii.


Mancini: „Ne-a lipsit doar un gol“


Antrenorul lui Inter, Roberto Mancini, a spus ca singurul lucru care i-a lipsit formatiei sale pentru a obtine calificarea in sferturile Ligii Campionilor a fost un gol in partida retur cu Valencia.


„Ne-a lipsit doar un gol. Am avut ocazii, dar nu am reusit sa le concretizam. Cele doua goluri incasate in tur au cântarit greu. Valencia a jucat defensiv“, a spus Mancini.


In schimb, jucatorul echipei Valencia, David Navarro, si-a exprimat regretul pentru faptul ca si-a pierdut cumpatul si l-a lovit pe Nicolas Burdisso.


„Regret ceea ce s-a intâmplat. Am vazut ca a incercat sa-l agreseze pe Marchena si mi-am pierdut cumpatul. Nu am mai facut in viata mea asa ceva si nu se va repeta“, a spus Navarro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS