23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFrancezii, fara Bodmer si Cabaye

Francezii, fara Bodmer si Cabaye

OSC Lille s-a deplasat la Manchester pentru meciul de pe „Old Trafford“ din mansa a doua a optimilor Ligii Campionilor fara mijlocasii Mathieu Bodmer si Yohan Cabaye. Bodmer, de 24 de ani, s-a accidentat din nou la glezna dreapta, dupa ce inaintea meciului tur, incheiat cu victoria englezilor cu 1-0, fusese incert din cauza unei probleme similare. Cabaye, de 21 de ani, are probleme musculare la abdomen, din cauza carora nu a jucat nici in partida disputata sâmbata in campionat cu Troyes (4-0).


Antrenorul celor de la Lille, Claude Puel, ii va folosi la mijloc in locul acestora pe Jean Makoun si Stéphane Dumont, iar pe cele doua flancuri vor evolua Mathieu Debuchy (dreapta) si Ludovic Obraniak (stânga). Atacul celor de la Lille va fi suta la suta african si va fi format din nigerianul Peter Odemwingie si ivorianul Kader Keita.


La Manchester United, Wayne Rooney, care devenise incert din cauza unei accidentari suferite in meciul de sâmbata cu Liverpool, a obtinut acordul medicilor pentru a juca in partida de astazi. Internationalul englez, care a fost contrat dur de „cormoranul“ Jamie Carragher, a fost supus unui control medical care a evidentiat ca nu a suferit nici o leziune la genunchi. Alaturi de Rooney, in atacul englezilor va evolua francezul Louis Saha, suedezul Henrik Larsson urmând sa stea pe banca de rezerve dupa meciul slab pe care l-a facut sâmbata la Liverpool. In tur, Saha a fost rezerva.


In ciuda faptului ca Manchester United s-a impus in Franta in fata lui OSC Lille, atacantul gruparii de pe „Old Trafford“, Louis Saha, se teme de compatriotii sai.


„Cu un gol avantaj dupa meciul tur suntem intr-o situatie favorabila, dar totusi este o diferenta care poate fi remontata. Trebuie sa fim atenti. Desigur, vom evolua pe teren propriu si cred ca ne vom impune mai usor jocul. Dar eu ma astept la un meci dificil“, a spus Saha.


Atacantul francez sustine ca se va gândi la câstigarea trofeului abia incepând din semifinale: „Vom face tot posibilul sa câstigam aceasta Liga a Campionilor. Este trofeul cel mai dificil de obtinut. Deocamdata, pentru noi este doar un obiectiv virtual. Vom incepe cu adevarat sa ne gândim la asta abia incepând din faza semifinalelor. Pâna atunci nu“.


Pe Saha, aducerea in luna ianuarie a inca unui atacant la Manchester, suedezul Henrik Larsson, nu a facut decât sa-l ambitioneze: „Sosirea sa m-a facut sa muncesc si mai mult. Am avut câteva accidentari in ultimul timp (aductori, intindere la coapsa, genunchiul drept umflat – n.r.). Trebuie sa fac tot posibilul sa fiu cel mai bun si sa-mi câstig locul de titular“.


In meciul tur cu Lille, Louis Saha, de 28 de ani, a evoluat incepând din minutul 67. El are patru goluri inscrise in actuala editie a Ligii Campionilor, in sase meciuri jucate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS