25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a fost convocat de Spalletti

Chivu a fost convocat de Spalletti

Fundasul român Cristian Chivu a fost convocat de antrenorul Luciano Spalletti pentru partida pe care AS Roma o va disputa astazi, in deplasare, cu Olympique Lyon. Presa italiana a anuntat ca Spalletti nu s-a decis daca il va folosi titular pe internationalul român sau il va trimite pe Matteo Ferrari sa faca pereche cu francezul Philippe Mexes. In schimb, ziaristii francezi sustin ca românul va reveni in mod sigur in aparare, alaturi de Mexes. In partida tur, care s-a incheiat la egalitate, 0-0, Chivu a lipsit din cauza unei accidentari.


In meciul de la Lyon, Spalletti va putea beneficia de serviciile mijlocasilor Taddei si Mancini, cei doi jucatori brazilieni care, din cauza unor accidentari, nu au putut evolua sâmbata, in partida din campionat cu Ascoli. Ei s-au antrenat in ultimele doua zile cot la cot cu coechipierii lor la sedintele de pregatire la care Spalletti a exersat in special faza defensiva, deoarece Roma a primit gol in ultimele 13 deplasari, atât in campionat, cât si in Liga Campionilor.


Fundasul francez Philippe Mexes, care va evolua pentru prima data impotriva unei echipe din Hexagon de la transferul sau la Roma, s-a aratat increzator in sansele Romei.


„Desigur, acel 0-0 din tur nu este un rezultat tocmai bun, dar am demonstrat ca putem sa jucam de le egal la egal cu Lyon. Pe «Olimpico» a fost un meci ciudat, cu multe cartonase galbene si cu putine ocazii de gol. Lyon arata ca o echipa mare, pleaca in viteza pe contraatac si este periculoasa la fazele fixe. Dar ei sunt considerati favoriti, si asupra lor va apasa o presiune mai mare“, a spus Mexes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS