16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRezultate bune la CS Triumf

Rezultate bune la CS Triumf

CS Triumf 2000 Craiova si-a facut bilantul in privinta rezultatelor obtinute de sportivii sai in ultima luna, trei dintre tinerele jucatoare de tenis legitimate la acest club iesind in evidenta. La categoria de vârsta 14 ani, Ingrid Radu si-a trecut in palmares un titlu balcanic cu echipa României la competitia de la Sliven (Bulgaria), unde nu a pierdut nici un meci, atât la simplu, cât si la dublu, dar si Trofeul Babolat de la Pitesti. In finala, sportiva craioveana a invins-o cu 6-4, 6-2 pe timisoreanca Larisa Sporea, cu care este colega la lotul national. La categoria 16 ani, Alisa Caluseriu a obtinut si ea doua rezultate notabile. Tenismana de la CS Triumf a avut o evolutie buna la Cupa Recon si Trofeul Babolat, la ambele turnee fiind invinsa in finala.


Mezina clubului, Giulia Maria Naicu (9 ani), s-a evidentiat la ultimele cinci turnee, unde a obtinut doua locuri I (Cupa Recon si Trofeul Vesta), doua locuri II (Cupa orasului Câmpina si trofeul Babolat), ambele la categoria 10 ani, si un loc III la Cupa Vointa de la Craiova (categoria 12 ani).


„Pentru sportivii nostri se poate spune ca a fost o toamna plina de reusite, chiar daca ne aflam doar la jumatatea ei. Trebuie mentionat faptul ca toate competitiile la care au participat, cu exceptia Cupei Vointa, au fost de categoria a III-a, cea mai valoroasa pentru turneele de club din tara. Toate aceste rezultate ne dau speranta ca tenismenele clubului nostru sunt pe un drum bun si ca vor confirma si la vârsta senioratului“, a afirmat Marinela Stanescu, presedintele CS Triumf 2000 Craiova.


Ingrid Radu va participa in aceasta saptamâna la Campionatul National pe echipe, dupa care se va pregati pentru doua competitii importante la categoria 14 ani, turneul campionilor si selectia pentru turneul TIM 91 (Franta), la care craioveanca a participat si anul trecut, de data aceasta ea propunându-si sa câstige trofeul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS